Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Άρωμα» ΝΒΑ στο ΣΕΦ!

«Άρωμα» ΝΒΑ στο ΣΕΦ!

Ο General Manager των Γιούτα Τζαζ, Dennis Lindsey και ο Director of International Scouting, Richard Smith, βρέθηκαν στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν την σημερινή (15/10) προπόνηση.

Αμφότεροι είχαν μακρά συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας μας, Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ θα επισκεφθούν ξανά το ΣΕΦ την Παρασκευή (19/10), προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Αρμάνι Μιλάνο (21.00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ένας για όλους και όλοι για τον Ολυμπιακό!

Σε ένα καυτό ντέρμπι “αιωνίων” για την 30ή αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + ten =