Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Φιλικό ξεμούδιασμα κόντρα στον Διομήδη

Φιλικό ξεμούδιασμα κόντρα στον Διομήδη

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων είχαν το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους.

Στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» δεν κρατήθηκε σκορ, ωστόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π./Ομίλου Ξυνή, Γιώργος Ζαραβίνας είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των «ερυθρόλευκων».

Ο προπονητής του Θρύλου προχώρησε σε αρκετές δοκιμές προσώπων και σχημάτων και χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του πλην των Καραμπουρνιώτη και Κόντη που δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους.

Την Κυριακή οι Πειραιώτες θα απολαύσουν το ρεπό τους και από Δευτέρα θα συνεχιστεί η προετοιμασία με φόντο τη συμμετοχή της ομάδας στο Διεθνές Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Μπίτολα των Σκοπίων την ερχόμενη εβδομάδα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Βαρέλι το καλάθι αλλά και άμυνα ε…

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, που έκρυψε τη… μπάλα στην επίθεση και λύγισε την Μπασκόνια ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 1 =

September 2026
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930