Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα»

«Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα»

Ο γενικός διευθυντής της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, κατέκρινε τα όσα συνέβησαν στο Ο.Α.Κ.Α. ενώ αναφέρθηκε και στην κακή διαιτησία των Αναστόπουλου, Κορομηλά και Μάνου. 

«Να δώσω τα συγχαρητήριά μου για την υπέροχη αυτή ατμόσφαιρα για αυτά που ζήσαμε σήμερα στο ΟΑΚΑ και συνεχίζονται ακόμη και τώρα στα αποδυτήρια, είστε μάρτυρες και εσείς για αυτά. Να μην ξεχάσω βέβαια να δώσω συγχαρητήρια και στους τρεις διαιτητές γιατί πραγματικά τα αξίζουν». Είπε στην κάμερα της Cosmote TV ο κ. Σταυρόπουλος.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η αποστολή για ΑΕΛ

Screenshot Δείτε την αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − eleven =