
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από το πρόσωπο που παρουσίασε σήμερα η ομάδα του στο παρκέ απέναντι στον Προμηθέα, παίρνοντας μια δίκαιη νίκη.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Νομίζω ότι κοντρολάραμε το παιχνίδι από την αρχή, είχαμε πάντα καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση και ήμασταν αρκετά καλοί αμυντικά. Ο Προμηθέας είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα, με πολλές λύσεις, που παίζει διαφορετικά σχήματα και μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα. Εμείς είχαμε τον έλεγχο και πήραμε μια δίκαιη νίκη».
Για τις διακυμάνσεις που παρουσιάζει η ομάδα στην απόδοσή της:
«Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν και τις επιπτώσεις στην ομάδα. Όταν λείπουν 5-6 παίκτες είναι δύσκολο για τους υπόλοιπους που παίζουν, διότι γιατί επιβαρύνονται περισσότερο. Υπήρχαν ματς που κατεβήκαμε με 11 άτομα ρόστερ να παίξουμε. Δημιουργείται μία ανομοιογένεια γι΄ αυτό και χρειαζόμαστε ρυθμό. Κλείσαμε ένα κύκλο 5 παιχνιδιών σε 10 μέρες. Δεν είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε προπόνηση, είχαμε και τις απουσίες και γι’ αυτό παρουσιάσαμε αυτές τις διακυμάνσεις».
kokkina.gr Ολυμπιακός, νέα και ειδήσεις για τον Ολυμπιακό σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη