Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Πρόβλημα με Γιανγκ

Πρόβλημα με Γιανγκ

90

Ο Πάτρικ Γιανγκ υπέστη μικρό αποσπαστικό κάταγμα στον δείκτη του αριστερού του χεριού.

Δεν ξεκινάει με καλούς οιωνούς η χρονιά για τον Αμερικάνο center, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δείκτη του αριστερού του χεριού.

Παρά τον τραυματισμό του, ο ψηλός του Ολυμπιακού θα προπονείται κανονικά με την βοήθεια ειδικού νάρθηκα, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Προληπτικά εκτός ο Γκριν

Από τις σημερινές προπονήσεις της ομάδας, απουσίασε, για προληπτικούς λόγους, ο Έρικ Γκριν. Ο Αμερικάνος ταλαιπωρείται από ελαφρά τενοντίτιδα στον αριστερό ορθό μηριαίο και δεν πήρε μέρος στα σημερινά προγράμματα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Το παρασκήνιο του επεισοδίου Μαρινάκη – Δημητριάδη

Η βαθιά κόντρα ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γρηγόρη Δημητριάδη (πρώην διευθυντή του πρωθυπουργικού ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 5 =