Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ατομικό ο Σπανούλης, «μέσα» ο Παπαπέτρου

Ατομικό ο Σπανούλης, «μέσα» ο Παπαπέτρου

Ανέτοιμοι Σπανούλης, Μάντζαρης, Πρίντεζης και Χάκετ.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τετάρτης με το Ρέθυμνο.

Ο Βασίλης Σπανούλης (οστικό οίδημα) ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης (γαστρεντερίτιδα) έκανε ένα μέρος της προπόνησης. Από την πλευρά τους, Γιώργος Πρίντεζης (πελματιαία απονευρωσίτιδα) και Ντάνιελ Χάκετ (εγχειρισμένο δάκτυλο αριστερού χεριού) δεν γυμνάστηκαν.

Ευχάριστα ήταν τα νέα όσον αφορά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος  ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο πόδι του και προπονήθηκε κανονικά.

Μέσα ο Λοτζέσκι, εκτός ο Όντομ

Ο Τζόνσον Όντομ ενημερώθηκε σήμερα πως δεν θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς την θέση του θα πάρει ο Ματ Λοτζέσκι.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ζαν Μοντέρο: Ο «X-Factor» της EuroLeague και το μεγάλο στοίχημα του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Όταν οι Γενικοί Διευθυντές (GMs) των ομάδων της EuroLeague καλούνται να απαντήσουν ανώνυμα στην καθιερωμένη ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 14 =

September 2026
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930