Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / «Μία ακόμα σελίδα δόξας»

«Μία ακόμα σελίδα δόξας»

Συνεχάρη τους Κυπελλούχους Ελλάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχάρη την ομάδα βόλεϊ ανδρών που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, νικώντας στον τελικό την Κηφισιά με 3-0 σετ.

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου μας που έγραψε μία ακόμα σελίδα δόξας με την κατάκτηση του Κυπέλλου! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» Έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Βαρέλι το καλάθι αλλά και άμυνα ε…

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, που έκρυψε τη… μπάλα στην επίθεση και λύγισε την Μπασκόνια ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 12 =

September 2026
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930