Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μπήκε ο Πρίντεζης

Μπήκε ο Πρίντεζης

Προπονήθηκε ο “Air”.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής με την Ρεάλ, με τον Γιώργο Πρίντεζη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα.

Ο «Πριντ» δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Κηφισιά περισσότερο για προληπτικούς, καθώς ταλαιπωρήθηκε από πελματιαία απονευροσίτιδα στο αριστερό του πόδι. Σήμερα, ο διεθνής φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά χωρίς να νιώσει κάποια ενόχληση.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Δανεισμών συνέχεια από Φόρεστ;

Η οριστική μετατροπή της μετακίνησης του Ζότα Σίλβα στον Ολυμπιακό σε κανονική μεταγραφή διαφοροποιεί σημαντικά ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 5 =

August 2026
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31