Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο Χάντερ «σφυρίζει» με Άντερλεχτ

Ο Χάντερ «σφυρίζει» με Άντερλεχτ

Ο Άρνολντ Χάντερ θα διευθύνει τον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Άρνολντ Χάντερ θα διευθύνει την ρεβάνς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άντερλεχτ την προσεχή Πέμπτη για την φάση των «32» του Europa League.

Ο ρέφερι από την Βόρεια Ιρλανδία θα είναι ο άρχων του αγώνα της Πέμπτης, ένας αγώνας που θα κρίνει αν οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι ή όχι.

Στο πλευρό του ο Άρνολντ Χάντερ θα έχει τους Ρίτσαρντ Στόρεϊ και Γκάρεθ Έκιν, επίσης από την Βόρεια Ιρλνδία. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Στέφεν Μπελ (Βόρεια Ιρλανδία).

Ο Βόρειο-Ιρλανδός ρέφερι έχει διαιτητεύσει δύο φορές ελληνικές ομάδες (Ατρόμητος-Σεράγεβο 1-2 και Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ 2-1). Είναι διεθνής από το 2011.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού 2026/27

Με την ολοκλήρωση μιας ακόμη θριαμβευτικής σεζόν που επιβεβαίωσε την κυριαρχία του Ολυμπιακού εντός και ...

1 σχόλιο

  1. “Φέρνει” λίγο στον …..Βόκολο.
    Ελπίζω να μην είναι στα “αισθήματα”

    …και σαν αυτόν 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =