Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Κ-16: Ολυμπιακός – Μικτή ΕΠΣ Αθηνών 2-0

Κ-16: Ολυμπιακός – Μικτή ΕΠΣ Αθηνών 2-0

k-16

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (3/11) στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Μικτής της ΕΠΣ Αθηνών.

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (3/11) στο Ρέντη, η Κ-16 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 της Μικτής ΕΠΣ Αθηνών.

Η ομάδα του Τάσου Θέου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πραγματοποίησε ένα δυνατό τεστ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Τα γκολ της ομάδας του Πειραιά πέτυχαν οι: Σουρανής (1′), Καριμπίδης (56′).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης,Γαλούπης, Παπαγγελής, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Σουρανής, Κόγιας, Φυτόπουλος, Τσιριγώτης, Κατσούκης/ Γιαννακίδης, Ντουμάνης, Κοντός, Καριμπίδης, Βασιλέρης, Ζώτος, Οικονομίκος.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Βαρέλι το καλάθι αλλά και άμυνα ε…

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, που έκρυψε τη… μπάλα στην επίθεση και λύγισε την Μπασκόνια ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + 8 =

September 2026
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930