Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / “Γλέντι” των Νέων του Θρύλου στην ΑΕΚ!

“Γλέντι” των Νέων του Θρύλου στην ΑΕΚ!

oly

Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός με 6X6 νίκες! Δύο γκολ πέτυχε ο Λάτσι και από ένα οι Μεγαρίτης, Ανδρούτσος απέναντι στην ΑΕΚ, το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10) στο Ρέντη.

Την 6η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα Super League K-20 πέτυχε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 4-1 της ΑΕΚ, σε αγώνα της 7ης ημέρας της διοργάνωσης που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10) στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και παρέμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ολυμπιακός, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, με την ποιότητα των παικτών του και την ομαδική δουλειά μέσα στο γήπεδο κατάφερε όχι μόνο να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα, αλλά να ανεβάσει πολύ τον δείκτη του σκορ.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα βελτίωνε με την πάροδο του αγώνα την απόδοσή της, πήρε άλλο ένα τρίποντο, και τώρα στρέφει το… βλέμμα της στον αγώνα της Τρίτης (20/10) με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για την 3η ημέρα του UEFA Youth League.

Δύο γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχε ο αρχηγός Γιάννης Λάτσι και από ένα ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Κωνσταντίνος Μεγαρίτης. Η ΑΕΚ ευτήχησε να προηγηθεί στο παιχνίδι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 15′ ο Βλαχομήτρος κέρδισε πέναλτι από τον Γιώργο Μανθάτη, με τον παίκτη της ΑΕΚ να αναλαμβάβει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η “απάντηση” του Ολυμπιακού ήταν άμεση. Στο 21′ ο Κώστας Τσιμίκας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Γιάννης Λάτσι με προβολή στο δεύτερο δοκάρι βρήκε “στόχο” και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 35′ ο Θανάσης Ανδρούτσος μέσα στην περιοχή εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Ντούνη, έκλεψε την μπάλα, αλλά σε άδειο τέρμα την έστειλε υπό πίεση άουτ.

Στο 45′ ο Γιώργος Μανθάτης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Γιάννης Λάτσι έπιασε ένα φοβερό σουτ και “τίναξε” τα αντίπαλα δίχτυα, “γράφοντας” το 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει σε όλο το γήπεδο, ελέγχοντας το κέντρο, και πέτυχε στο 56′ και 3ο γκολ. Ο Γιάννης Λάτσι αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα με τις ενέργειές του και στην κατάλληλη στιγμή έδωσε την μπάλα στον Κώστα Μεγαρίτη, ο οποίος με σουτ έδωσε προβάδισμα 2 γκολ στον Ολυμπιακό.

Στο 65′ ο Ολυμπιακός σημείωσε και 4ο γκολ, συνεχίζοντας να παίζει σε πολύ καλό ρυθμό. Μετά από ωραίο συνδυασμό του Λάτσι με τον Μανθάτη, ο τελευταίος γύρισε την μπάλα στον Ανδρούτσο, ο οποίος με προβολή “έγραψε” το 4-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και έφτιαξαν και άλλες ευκαιρίες κυρίως με τον Ανδρούτσο και τον Κιρτζιαλίδη.

neoi

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, σημείωσε: “Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη και την απόδοσή μας. Παίζαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, ο οποίος ειδικά στην αρχή μας δυσκόλεψε και δεν μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας, βρήκαμε διαδρόμους και πήραμε μία δίκαιη νίκη. Είναι θετικό που η ομάδα είναι αήττητη, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι να βελτιώνουμε συνεχώς το παιχνίδι μας. Πήραμε αυτό που θέλαμε από τον αγώνα και τώρα κοιτάζουμε την αναμέτρηση με την Ντιναμό στην Κροατία. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει μεγάλη προσοχή, αλλά το θέλουμε όπως φυσικά το θέλει και η Ντιναμό. Θα γίνει μάχη”.

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Λάτσι, είπε: “Βρήκαμε τις λύσεις και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Σημασία δεν έχει ποιος σκοράρει, αλλά να κερδίζει η ομάδα και να παίζει καλά. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλό μας. Γνωρίζαμε τα θετικά και τα αρνητικά του. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και υπομονή. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Κροατία, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας (66′ Ρέτσος), Βατουσιάδης, Τόλι, Τσιμίκας, Μεγαρίτης, Πλέγας, Λάτσι (72′ Κιρτζιαλίδης), Μανθάτης, Ανδρούτσος, Χατζάρας (54′ Νικολάου).

ΑΕΚ: Ντούνης, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος (67′ Παπάζογλου), Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης (72′ Λίτσι), Τσέλιος, Τζάθας, Βλαχομήτρος, Κυριαζής (54′ Αντωνίου).

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ένας για όλους και όλοι για τον Ολυμπιακό!

Σε ένα καυτό ντέρμπι “αιωνίων” για την 30ή αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + two =