Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Ρόμπεν

Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Ρόμπεν

Δεν παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ολλανδός!

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες θα μείνει ο Άριαν Ρόμπεν. Χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό παιχνίδι της Ολλανδίας με την Ισλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016. Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ ότι, αρχικά, εκτίμησαν οι γιατροί των “οράνιε”, με τον χρόνο αποθεραπείας να ανέρχεται στις τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό επί του πρακτέου σημαίνει ότι ο Πεπ Γουαρδιόλα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ολλανδού σταρ στα παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό και Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League, και κόντρα στις Αουγκσμπουργκ, Βόλφσμπουργκ και Μάινς, για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Το ιατρικό επιτελείο των Βαυαρών θα κάνει το παν, προκειμένου ο έμπειρος εξτρέμ να είναι απόλυτα έτοιμος και να προλάβει την αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ στις 4 Οκτώβρη.

“Τώρα επιστρέφω στο Μόναχο και δεν θα παίξω την Κυριακή απέναντι στην Τουρκία” έγραψε στα social media ο Ρόμπεν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ένας για όλους και όλοι για τον Ολυμπιακό!

Σε ένα καυτό ντέρμπι “αιωνίων” για την 30ή αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − six =