Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Περιμένει τον χειμώνα για να παίξει

Περιμένει τον χειμώνα για να παίξει

Σε δυσχερή θέση ο πρώην “ερυθρόλευκος”

Την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη θα περιμένει ο Τζόελ Κάμπελ για να παίξει ποδόσφαιρο, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στ’ αγωνιστικά πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αρκετές ήταν οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Κοσταρικανού επιθετικού -κυρίως από Ιταλία και Τουρκία-, όμως καμία δεν προχώρησε μέχρι τέλους τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο 23χρονος άσος θ’ αναγκαστεί να παρακολουθεί τις προπονήσεις της Άρσεναλ για τέσσερις μήνες σχεδόν και όταν ξεκινήσουν οι μεταγραφές τον Γενάρη, θα ψάξει να βρει συμβόλαιο σε κάποια ομάδα για να φορτώσει αγωνιστικά λεπτά μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Έπεσε ηρωικά στο Λονδίνο

Το δεύτερό του ματς για τη League Phase του UEFA Champions League, έδωσε ο Ολυμπιακός ...

2 Σχόλια

  1. Γιωργος Δημητρας

    Πιάστηκε κορόιδο πιστεύοντας τα παραμύθια του Βενγκέρ ότι τον υπολογίζει. Ήλπιζε να κάνει καριέρα στην Άρσεναλ. Σίγουρα θα αναπολει τις μέρες του στο Λιμάνι. Δε θα ήταν άσχημα το Γενάρη που θα έχει πέσει η τιμή του να κινηθεί η ομάδα να τον αγοράσει αν και είναι καλυμμένη στα εξτρέμ. Έχει αποδείξει την αξία του.

  2. ο κάμπελ αν ήταν έξυπνος θα έμενε στον ολυμπιακό και θα ήταν άρχοντας . δυστυχώς για το παιδί υπερεκτίμησε τον εαυτό του και δεν πίεσε να μείνει εδώ . τέλος πάντων τώρα είναι παλιά ιστορία . μακάρι να καταφέρει αυτά που φαντάζεται .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =