Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο Μπαστιέν «σφυρίζει» στο Ισραήλ

Ο Μπαστιέν «σφυρίζει» στο Ισραήλ

Ο Γάλλος θα είναι ο άρχων του αγώνα.

Ο Γάλλος ρέφερι Μπενουά Μπαστιέν ορίστηκε να διευθύνει τον δεύτερο αγώνα του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Στο πλευρό του ο Γάλλος διαιτητής θα έχει τους Φρεντερίκ Χακέτ και Φιλίπ Ζαν (Α΄, Β΄ βοηθός) και τέταρτος θα είναι ο Ζερόμ Μιγκελγκορί.

Ο 33χρονος Γάλλος ρέφερι, τελευταία φορά που διηύθυνε αγώνα για την προκριματική φάση του Champions League, ήταν στις 21/07/2015 (σφύριξε το παιχνίδι της Ζαλγκίρις με την Μάλμε που 0-1 υπέρ της Μάλμε).

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ένας για όλους και όλοι για τον Ολυμπιακό!

Σε ένα καυτό ντέρμπι “αιωνίων” για την 30ή αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × one =