Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Η κλήρωση του Λιγκ Καπ

Η κλήρωση του Λιγκ Καπ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΑΠ, η κλήρωση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» για την αγωνιστική σεζόν 2018-19.  Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον Β όμιλο με τους Φοίνικα Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς και ΓΑΣ Παμβοχαϊκό.

Στην ημιτελική φάση προκρίνονται οι πρώτοι κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος του Α΄ και του Β΄ ομίλου, με τους αγώνες της ημιτελικής φάσης να είναι νοκ άουτ. Μετά από κλήρωση, ο Α΄ ημιτελικός θα διεξαχθεί μεταξύ του καλύτερου δεύτερου (Α΄ και Β΄ ομίλου) και της πρώτης ομάδας του Γ΄ ομίλου με έδρα αυτή του καλύτερου δεύτερου και ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του πρώτου του Α΄ ομίλου και του πρώτου του Β΄ ομίλου με έδρα αυτήν της πρώτης ομάδας του Β΄ ομίλου. Ο τελικός θα είναι διπλός, θα ακολουθηθεί η διαδικασία του χρυσού σετ και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του νικητή του Α΄ ημιτελικού.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μπαρτζώκας: «Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχω κοουτσάρει φέτος»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια.  ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 2 =