Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ανεβάζει στροφές ο Γκριν

Ανεβάζει στροφές ο Γκριν

101

Ο Έρικ Γκριν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση εχθές κόντρα στην Εφές, δείχνοντας πτυχές του πλούσιου ταλέντου του.

Ο Αμερικάνος γκαρντ έμεινε στο παρκέ για 18:28 και πρόλαβε να σημειώσει 11 πόντους (με 3/5 δίποντα, 1/3 τρίποντο και 2/2 βολές), προσφέροντας λύσεις επιθετικά στην ομάδα του.

Εκτός από τους 11 πόντους που σημείωσε, ο Γκριν έκανε πολύ καλή δουλειά και στην άμυνα, πιέζοντας σωστά τους αντίπαλους γκαρντ, οδηγώντας τους σε λάθη.

Ο Αμερικάνος από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένος, γεγονός που προκαλεί ικανοποίηση στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Γκέλαρε την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΛ

Screenshot Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − twelve =