Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Έτοιμοι να πατήσουν στο υψηλότερο βάθρο της Ευρώπης!

Έτοιμοι να πατήσουν στο υψηλότερο βάθρο της Ευρώπης!

Ο τίτλος του Challenge Cup κρίνεται την Τετάρτη (11/4), το βράδυ (20:30, OTESport6). Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται, στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Ραβέννα, στη δεύτερη και καθοριστική μεταξύ τους αναμέτρησης. Οι Πειραιώτες, με την δυναμική παρουσία των φιλάθλων τους, που θα είναι ο έξτρα παίκτης τους, θέλουν να ανατρέψουν το 3-1 της πρώτης αναμέτρησης και να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, στην πέμπτη τους παρουσία σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. κ. Μιχάλη Κουντούρη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», το βράδυ της Τρίτης με τον προπονητή της ομάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

O ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ!

Θρίαμβος, άθλος, μύθος, υπερηφάνεια, έπος, δόξα… Ολυμπιακός! Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου κατέκτησε τον ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − fifteen =