Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Τεράστια ευκαιρία να γράψουμε ιστορία»

«Τεράστια ευκαιρία να γράψουμε ιστορία»

Ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την Γιουβέντους και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στους ομίλους του Champions League, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να σημειώνει πως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια σπουδαία ευκαιρία για να γράψει ιστορία. 

«Σίγουρα είχαμε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσαμε, με πάρα πολύ «δυνατές ομάδες, τις πιο δυνατές. Από τη μία είχαμε τη χειρότερη κλήρωση αλλά από την άλλη πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση για να γράψουμε ιστορία. Την ιστορία την γράφεις με ομαδάρες και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό. Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ, θα το παλέψουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας και είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να γράψουμε ιστορία και με λίγη τύχη, μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά, θα το πετύχουμε», ανέφερε για την κλήρωση ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων».

«Το ρόστερ μπορώ να πω ότι δεν έχει κλείσει, αλλά από την άλλη πλευρά το ότι θα κάνουμε 1-2 μεταγραφές δεν σημαίνει ότι θα το κάνουμε για να κερδίσουμε τη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους. Θα δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβαση. Με τον προπονητή έχουμε πολύ καλή συνεργασία, υπάρχει κατανόηση, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο».

Τέλος, σχετικά με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, σημείωσε: «Θα ήθελα σήμερα το βράδυ να περάσουν και οι τρεις ελληνικές ομάδες. Να γράψουν Ιστορία. Θα είμαστε χαρούμενοι να δούμε τέσσερις ελληνικές ομάδες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, να κερδίζουν βαθμούς για την Ελλάδα και να είμαστε όλοι μαζί. Άλλο το πώς συμπεριφερόμαστε στα μεταξύ μας παιχνίδια και άλλο το πώς συμπεριφερόμαστε για τη χώρα μας».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...