Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Με τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος για δυνατή μάχη»

«Με τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος για δυνατή μάχη»

Εβγκένι Πασούτιν και Κιθ Λάνγκφορτν μίλησαν για το επικείμενο παιχνίδι της Ούνιξ με τον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός έχει ένα έμπειρο και χαρισματικό δίδυμο, τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Αυτοί οι δύο μπορούν ν’ αλλάξουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Η ομάδα τους έχει επίσης καλούς σουτέρ και είναι πολύ αθλητικοί. Με τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος για δυνατή μάχη, καθώς οι περισσότεροι από τους παίκτες του είναι πάνω από δύο μέτρα. Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το παιχνίδι με γεμάτο ρόστερ. Είναι δύσκολο ν’ αντέξουμε μέσα την σεζόν χωρίς τραυματισμούς και μπορούμε να κερδίσουμε ή να χάσουμε με πολλούς πόντους. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην δουλειά που έχουμε μπροστά μας». Είπε ο Ρώσος κόουτς. 

Από την πλευρά του ο Κιθ Λάνγκφορντ σημείωσε:

«Είμαστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Εγώ χρειάζεται να είμαι έτοιμος. Το παιχνίδι αυτής της εβδομάδας δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, πρέπει να συγκεντρωθούμε στην δική μας ομάδα. Έχουμε μία δύσκολη κατάσταση στα χέρια μας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κερδίσουμε, χωρίς να μας νοιάζει ποιος παίζει απέναντί μας».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...