Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Ελπίζω να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ» (vid)

«Ελπίζω να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ» (vid)

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου μετά το τέλος του τρίτου τελικού.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε μετά τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας την επιθυμία μετά το τέλος του τέταρτου τελικού το αντικείμενο συζήτησης να είναι το μπάσκετ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» Κ.Α.Ε.:

Για την εμφάνιση της ομάδας:

«Παίξαμε καταπληκτική άμυνα στο σημείο που ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 7 πόντους, υπήρχε πάθος, ο Βασίλης πήρε μπρος και μαζί του όλη η ομάδα. Ήταν τρομερή ανατροπή. Αυτή είναι και η ομορφιά των τελικών».

Αν είναι η πιο συγκλονιστική σειρά τελικών κατά την γνώμη του:

«Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα με το «σπάσιμο» στις έδρες, ναι. Και το μπάσκετ που βλέπουμε είναι ωραίο. Η ομάδα έδειξε ότι ήταν έτοιμη και στο «Ο.Α.Κ.Α.», έκανε σωστό παιχνίδι και αν έμπαιναν τα τρίποντα το αποτέλεσμα θα ερχόταν πιο εύκολα».

Αν είναι ικανοποιημένος από την στάση του κόσμου:

«Εγώ θα μιλήσω για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Στο «Ο.Α.Κ.Α.» δεν βρέθηκα για να ξέρω. Είμαστε ικανοποιημένοι από το πώς συμπεριφέρθηκε ο κόσμος και στην ήττα και στη νίκη και πως υποστήριξε την ομάδα, όταν αυτή βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η ατμόσφαιρα ήταν συγκλονιστική. Πραγματικά ο κόσμος επικεντρώνεται στο μπάσκετ».

Για τις εμφανίσεις του Πρίντεζη:

«Στα δύο πρώτα ματς ήταν συγκλονιστικός, σήμερα κουράστηκε και έβγαλε έναν τραυματισμό. Πρόλαβε όμως και έβαλε ένα κρίσιμο καλάθι στο come back. Δεν είναι μόνο ο Πρίντεζης όμως, είναι όλη η ομάδα».

Για την παραφιλολογία που υπάρχει σχετικά με την διαιτησία:

«Οι θέσεις μας για την Κ.Ε.Δ. είναι γνωστές εδώ και καιρό. Τώρα έχουμε να παίξουμε έναν τέταρτο τελικό, οι διαιτητές έχουν οριστεί, είναι γνωστοί. Ελπίζω να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ, όπως έχει γίνει στα 3 παιχνίδια. Όταν ο ίδιος ο Παναθηναϊκός βγαίνει και λέει ότι δέχτηκε σερί 16-3 τι άλλο σχόλιο να κάνω εγώ; Τα λένε οι ίδιοι από μόνοι τους».

Αν θα δώσει το «παρών» στο «Ο.Α.Κ.Α.»:

«Προς το παρόν το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η ξεκούραση, γιατί είχε πολύ άγχος σήμερα. Θα δούμε πρώτα τι ώρα είναι το ματς την Κυριακή».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Τα highlights από το αιώνιο ντέρμπι (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Παναθηναικός-Ολυμπιακός