Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Τώρα, σκεφτόμαστε την Μπέρνλι»

«Τώρα, σκεφτόμαστε την Μπέρνλι»

Ο Αχμέντ Χασάν, σημείωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό πως, το μυαλό όλων, βρίσκεται πλέον στο επερχόμενο ματς με την Μπέρνλι. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA, ο Αιγύπτιος επιθετικός:

«Θα ήταν φανταστικό να πετύχω γκολ, αλλά αυτό που ήθελα ήταν να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Ο προπονητής ξέρει αν θα παίζουμε δύο φορ ή όχι, είμαι πάντα έτοιμος σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής, είτε παίζουμε με έναν ή με δύο φορ. Σήμερα είχαμε ανάγκη το γκολ, πιθανόν γι’ αυτό να παίξαμε δύο επιθετικοί».

Για το ματς με την Μπέρνλι που ακολουθεί: «Σήμερα έπρεπε να σκεφτούμε μόνο τον Λεβαδειακό, τώρα σκεφτόμαστε την Μπέρνλι και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε την πρόκριση. Πάντα βοηθά να κερδίζεις».

Εάν μίλησε με τον Ουάρντα πριν έρθει στον Ολυμπιακό: «Ναι, μιλήσαμε και θα ξαναμιλήσουμε τώρα στην Εθνική ομάδα. Μιλάμε συχνά. Όλοι γνωρίζουμε την τρέλα που έχει ο Ουάρντα και τώρα θα τον ξανασυναντήσω».

Για το ποιες ήταν οι σκέψεις του όταν έμαθε για την πρόταση του Ολυμπιακού:«Ήταν πολύ ενδιαφέρον η πρόταση, από την πρώτη στιγμή μου κέντρισε το ενδιαφέρον και ήταν ένα καλοκαίρι στο οποίο ήθελα να πάρω τον χρόνο μου και να σκεφτώ τι θα κάνω. Είχα συζητήσει με τον πρόεδρο και τον προπονητή της Μπράγκα και είχαμε σκεφτεί ότι εάν έρθει κάποια ενδιαφέρον πρόταση, θα ήταν ίσως καλό να φύγει και να πάει κάπου αλλού. Όταν άκουσα για όλες τις προτάσεις που είχα, επέλεξα αυτή του Ολυμπιακού, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλες φιλοδοξίες. Ο Σύλλογος φέτος είναι έτοιμος να κάνει μία πάρα πολύ καλή χρονιά και γι’ αυτό ήταν ενδιαφέρουσα η πρόταση για μένα και αμέσως επέλεξα να έρθω εδώ».

Εάν έχει δικαιωθεί μέχρι στιγμής που ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό: «Μέχρι τώρα με όσα έχω δει είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόφαση μου και για ότι έχω ζήσει στην Ελλάδα. Από την τρίτη μέρα μου εδώ, είδα πως ο κόσμος αγαπάει τον Ολυμπιακό, όλοι με αναγνωρίζουν και μου μιλάνε με πολύ ωραία λόγια, μέχρι και ο ταξιτζής που με μετέφερε την δεύτερη μέρα, μου μίλησε με ωραία λόγια αμέσως μόλις κατάλαβε ότι είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και είμαι πολύ ικανοποιημένος για οτιδήποτε έχω δει μέχρι τώρα».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...