Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Τουπάν: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα»

Τουπάν: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα»

Ιδιαίτερο θα είναι το παιχνίδι κόντρα στην Ζαλγκίρις για τον Άξελ Τουπάν, καθώς ο Γάλλος θ’ αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. 

Ο Άξελ Τουπάν αγωνίστηκε στη Ζαλγκίρις Κάουνας την περσινή σεζόν και έτσι ο Γάλλος ρωτήθηκε αρχικά για την επιστροφή του στη Λιθουανία. «Είναι σπουδαίο μέρος για να παίζεις μπάσκετ. Φοβερό γήπεδο, τρομερή έδρα με φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα τους και πραγματικά είναι ωραία να παίζεις εκεί. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αυτό θέλουμε. Ξέρουμε πως παίζουν επιθετικά, σε άμυνα και επίθεση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό. Από τη μεριά μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό και να τους σταματήσουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Όσο για το εάν πρόκειται να αγωνιστεί, μιας και δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, ο Γάλλος φόργουορντ είπε πως «δεν ξέρω ακόμη εάν θα παίξω ή όχι, αλλά είναι ιδιαίτερο για εμένα το ότι γυρίζω εκεί. Πραγματικά θα είναι ξεχωριστό για εμένα εάν τελικά αγωνιστώ. Δεν είμαι 100% έτοιμος, έκανα μόνο μια προπόνηση, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρω».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...