Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τα kokkina.gr με τον Ολυμπιακό στο Ζέεφελντ!

Τα kokkina.gr με τον Ολυμπιακό στο Ζέεφελντ!

Τα kokkina.gr με τον Ολυμπιακό στην Αυστρία
Άρχισαν τα… βάσανα για τους ερυθρόλευκους!

Ο Ολυμπιακός από τις 10 έως τις 20 Ιουλίου θα βρίσκεται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και τα kokkina.gr θα δώσουν το “παρών” στο πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Από την Παρασκευή (10/7) έως τη Δευτέρα (20/7) η “καρδιά” του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού θα χτυπάει στο Ζέεφελντ! Το μεσημέρι της Παρασκευής (10/7, 13:00) η ερυθρόλευκη αποστολή θα αναχωρήσει από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” με προορισμό το Μόναχο και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου για μία ακόμα σεζόν θα μπουν οι βάσεις για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα kokkina.gr θα δώσουν το “παρών” σε αυτό το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και θα σας μεταφέρουν καθημερινά ό,τι γίνεται στο χωριουδάκι της Αυστρίας, με τον απεσταλμένο τους, Παναγιώτη Γκαραγκάνη.

Μπορεί να βρισκόμαστε ελάχιστες ημέρες στον ιντερνετικό αέρα, αλλά οι υπερβάσεις μόλις άρχισαν! Τα kokkina.gr θα είναι με τον Ολυμπιακό στην Αυστρία! Το μοναδικό αποκλειστικά ιντερνετικό Ολυμπιακό μέσο δίπλα στην ομάδα! Παντού και πάντα! Μείνετε συντονισμένοι για την πληρέστερη κάλυψη προετοιμασίας που έγινε ποτέ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΕΕΦΕΛΝΤ kokkina.gr

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...