Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Διαψεύδει ο Βερναρδάκης τις δηλώσεις περί Μαρινάκη!

Διαψεύδει ο Βερναρδάκης τις δηλώσεις περί Μαρινάκη!

vernardakis

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών διέψευσε πριν λίγο τις περίφημες δηλώσεις του σχετικά με τον κ. Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ΜΜΕ αναπαρήγαγαν ότι ο κ. Βερναρδάκης σε κομματική εκδήλωση στην Καλαμάτα εξαπέλυσε επίθεση κατά του Προέδρου του Ολυμπιακού κάνοντας λόγο για μαύρο χρήμα.

Άμεση ήταν η απάντηση τη ΠΑΕ δια στόματος κ. Καραπαπά, ο οποίος σε παρέμβαση του σε ραδιοφωνικό σταθμό τοποθετήθηκε και υποστήριξε πως αν δεν ανακαλέσει τις δηλώσεις του ο Υπουργός, τότε θα υποβληθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

O κ.Βερναρδάκης ως όφειλε με δήλωση του στα  Parapolitika.gr έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και κατέρριψε τα ψέματα που έλαβαν δημοσιότητα από μέσα συγκεκριμένων συμφερόντων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βερναρδάκης, ανέφερε τα εξής:

«Γίνεται μια συρραφή άσχετων στιγμών. Κατ’ αρχή δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη. Για κανένα δεν μίλησα ονομαστικά. Πράγματι συνέβη ένα περιστατικό, όπου χτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού στην διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά δεν ειπώθηκαν τέτοια πράγματα. Αυτό όμως που είπα εν γένει, είναι ότι στην περίπτωση των Μέσων Ενημέρωσης, όπως και στην περίπτωση των ΠΑΕ, σε γενικές γραμμές, χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένες ομάδες, πράγματι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι στην ουσία εκβάλλεται προϊόν δραστηριοτήτων, που πολλές φορές είναι και έκκνομο. Αυτό είπα και αυτή είναι η άποψή μου».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Με παρέμβαση Μαρινάκη και Superleague έρχονται ελίτ διαιτητές!

Ο Πρόεδρος της Super League κ.  Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με ...