Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Σε δύο ημέρες, 2.000 διαρκείας!

Σε δύο ημέρες, 2.000 διαρκείας!

1.100 εισιτήρια διαρκείας διατέθηκαν την Παρασκευή (107)
Απίστευτη ανταπόκριση!

Αμόκ! Εντυπωσιακή η ανταπόκριση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Τη δεύτερη ημέρα διάθεσής τους πωλήθηκαν 1.300 κομμάτια! Σύνολο; 2.000!

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Η… καρδιά του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για τις επόμενες δέκα ημέρες θα “χτυπάει” στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Αυτό δεν σημαίνει πως η σκέψη όλων όσων βρίσκονται εδώ δεν “τρέχει” και στην Ελλάδα της αβεβαιότητας. Οι ερυθρόλευκοι πήραν μία γενναία απόφαση και μείωσαν, ακόμα και στο 50%, τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Και τα πρώτα δείγματα είναι απίστευτα. Μέσα σε δύο ημέρες, τις δύο πρώτες ημέρες διάθεσης των καρτών, πωλήθηκαν 2.000 κομμάτια: 700 την πρώτη (μέσα σε μόνο πέντε ώρες) και 1.300 τη δεύτερη!

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα, σχηματίστηκαν ουρές στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” από φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να στηρίξουν την πρωτοβουλία της διοίκησης και να κλείσουν μία θέση για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού την προσεχή σεζόν. Ο αριθμός είναι εντυπωσιακός και η διάθεση των διαρκείας θα συνεχιστεί και το Σάββατο (11/7).

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...