Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Σαν σήμερα το 22ο «ερυθρόλευκο» κύπελλο (pics & vid)

Σαν σήμερα το 22ο «ερυθρόλευκο» κύπελλο (pics & vid)

Σαν σήμερα, πριν από 12 χρόνια, ο Ολυμπιακός κέρδισε την Α.Ε.Κ., με σκορ 3-0 στον τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η ομάδα του Τροντ Σόλιντ, έφτανε στην κατάκτηση του double εκείνη την σεζόν, προσθέτοντας το 22 τρόπαιο Κυπέλλου στο παλμαρέ της.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο 61ο λεπτό με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, για ν’ ακολουθήσει το αυτογκόλ του Ίβιτς, εννέα λεπτά αργότερα. Το κερασάκι στην τούρτα, έβαλε στο 90΄ ο Καστίγιο, μ’ ένα εξαιρετικό τέρμα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Παγκρήτιο

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0

Διαιτητής: Τεροβίτσας

Σκόρερ: 61′ Κωνσταντίνου, 90′ Καστίγιο – 70′ Ιβιτς (αυτ.)

Ολυμπιακός (Τ. Σόλιντ): Νικοπολίδης, Καφές, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Σούρερ, Μαυρογενίδης, Τουρέ (67′ Μάριτς), Μπουλούτ, Κωνσταντίνου (90’+ Ντάνι), Ανατολάκης, Οκκάς (76′ Καστίγιο)

Α.Ε.Κ. (Φ. Σάντος): Σορεντίνο, Τσιρίλο, Δέλλας (71′ Σοάρες), Γεωργέας, Τζιωρτζιόπουλος, Κατσουράνης, Εμερσον, Ιβιτς, Σέζαρ (76′ Καπετάνος), Λάκης, Λυμπερόπουλος (83′ Αλεξόπουλος)

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...