Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Πρωτάθλημα, επιστροφή στο Champions League και θέαμα» (vid)

«Πρωτάθλημα, επιστροφή στο Champions League και θέαμα» (vid)

Ο Μεχντί Καρσελά μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η επιστροφή της ομάδας στο Champions League και φυσικά το ποιοτικό και θεαματικό ποδόσφαιρο.

Για την προετοιμασία της ομάδας που πραγματοποιείται στο Βέλγιο:

«Είναι πολύ καλό για εμένα. Είναι μία χώρα την οποία γνωρίζω πολύ καλά. Έχω γεννηθεί εδώ και δεν είμαι μακριά από την πόλη όπου γεννήθηκα, την Λιέγη. Μου δίνει χαρά το ότι υπέγραψα εδώ, το ότι είμαι στον Ολυμπιακό και το ότι κάνω προετοιμασία με την ομάδα εδώ στο Βέλγιο. Γνωρίζω τα πάντα εδώ, κάτι που είναι πολύ καλό για μένα».

Το μήνυμά του προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού:

«Να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα όπως το κάνουν πάντα! Είναι πολύ γνωστοί στην Ευρώπη, από τους καλύτερους φιλάθλους που υπάρχουν στην Ευρώπη. Θα δώσουμε τα πάντα, ως ομάδα, για να επιστρέψουμε στο Champions League και να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο αυτή την σεζόν». 

Δείτε τα όσα είπε ο άσος των “ερυθρολεύκων” στην κάμερα του Olympiacos TV:

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...