Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Για το 2Χ2 στον Εύοσμο οι “ερυθρόλευκες”

Για το 2Χ2 στον Εύοσμο οι “ερυθρόλευκες”

volley

Με προορισμό τον Εύοσμο αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (23/10) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία το Σάββατο (24/10, 18:00) αντιμετωπίζει τον νεοφώτιστο Αίαντα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1.

Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στη Λάρισα την προηγούμενη εβδομάδα, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, κόντρα στον επίσης νεοφώτιστο Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, οι νταμπλούχες Ελλάδας δίνουν το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι με στόχο να “ντουμπλάρουν” τις νίκες και να πραγματοποιήσουν μία ακόμα καλή εμφάνιση.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Την “ερυθρόλευκη” αποστολή αποτελούν οι: Γιώτα, Λαζάρεβιτς, Μαλασάι, Λαμπρούση, Χριστοδούλου, Τσβετάνοβα, Κοκκινάκη, Εμμανουηλίδου, Κωνσταντίνου, Τέζα, Κονόμι, Βλαχάκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου (www. ospf.gr) τα εξής:

“Είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε σοβαρά στο πρώτο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου και σίγουρα σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Από την εικόνα που έχουμε δείξει τόσο στα φιλικά της προετοιμασίας όσο και στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, είμαι ικανοποιημένος για το ξεκίνημα της χρονιάς. Ελπίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα κάνουμε και ένα βήμα πιο μπροστά ως ομάδα”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...