Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Παίζει όπου να ‘ναι ο Παπαπέτρου!

Παίζει όπου να ‘ναι ο Παπαπέτρου!

pap

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος σκόραρε 16 πόντους κόντρα στο Λαύριο σε λιγότερο από 16 λεπτά συμμετοχής με 6/8 σουτ, χρησιμοποιήθηκε ξανά την περισσότερη ώρα στη θέση “4”, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό!

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο στο ΣΕΦ και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα για το γεγονός ότι χρησιμοποιείται πλέον αρκετό χρόνο στη θέση “4”.

“Σημασία έχει ότι δείξαμε συγκέντρωση και διάρκεια στο παιχνίδι μας. Δεν κοιτάμε την τελική διαφορά, ούτε ήταν αυτός ο στόχος, εμείς θέλουμε να μένουμε πιστοί στο πλάνο μας και να εκτελούμε στο παρκέ όσα έχουμε δουλέψει. Όλα τα παιδιά πήραν χρόνο και έπαιξαν καλά και πλέον συνεχίζουμε και στρέφουμε το βλέμμα μας στην Ευρωλίγκα” δήλωσε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Για το γεγονός ότι για ένα ακόμα παιχνίδι αγωνίστηκε πολύ ως πάουερ φόργουορντ, απάντησε αφοπλιστικά: “Λόγω σωματοδομής, νομίζω πως μπορώ να ανταποκριθώ και σε αυτή την θέση. Όλα εξαρτώνται από το τι ζητάει ο προπονητής μου και τι χρειάζεται η ομάδα από μένα, προκειμένου να κερδίσει. Δεν έχω θέμα με τέτοια πράγματα. Θα παίζω με χαρά όπου χρειαστεί, αν αυτό μας βοηθάει να κερδίζουμε. Παίζω όπου να ‘ναι”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

O Αγραβάνης χαλάει την πιάτσα των ευαίσθητων….

Τις τελευταίες ώρες γίνεται ένας πόλεμος δηλώσεων και κριτικών για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ...