Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

«Να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σημείωσε ότι η ομάδα επηρεάστηκε από την διακοπή στην ανάπαυλα ενώ τώρα πρέπει όλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους και να πάρουν αποφάσεις. 

«Ενώ στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι και ελέγχαμε το παιχνίδι, το πήγαμε όπως θέλαμε, στο δεύτερο ημίχρονο επηρεαστήκαμε από τη διακοπή. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένο, μπήκε και ο κόσμος στν εξίσωση. Κάποιες χαμένες επιθέσεις και κάποια λάθη μας στοίχησαν. Ο Παναθηναϊκός έβαλε εύκολους πόντους. Θέλω να πω ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, είμαι υπερήφανος για το πώς παίξαμε. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες, προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.

Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και δεν είχε τίτλο η σεζόν. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για την επόμενη μέρα με τη διοίκηση». Είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Τα εισιτήρια για τον ημιτελικό στο Villa Park

Για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League απέναντι στην Aston ...