Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Λύγισε στην παράταση….

Λύγισε στην παράταση….

Μια ήττα στις λεπτομέρειες, στην παράταση (82-86) υπέστη από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague. O Κώστας Σλούκας (11π. με 3/7 τρίποντα, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ) είχε την ευκαιρία να γίνει «ήρωας» του Ολυμπιακού πετυχαίνοντας τους πρώτους 10 πόντους του στην 4η περίοδο, αλλά ήταν άστοχος για τρεις στο τελευταίο σουτ της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όταν ο Σακίελ ΜακΚίσικ (18π., 5ρ., 3κλ.), αν και έκλεψε στην τελευταία επίθεση των Ισπανών, καθυστέρησε να πασάρει στον Σλούκα. Στο έξτρα πεντάλεπτο, ο Μάρτιν Χασάν (18π., 6ρ.) έδωσε ηρωικές μάχες, πέτυχε διαδοχικούς πόντους, αλλά ο Σέρχιο Γιουλ (10π.) με τρίποντο στα 31΄΄ και ο Αργεντινός γκαρντ της «βασίλισσας», Νίκολας Λαπροβίτολα (19π. με 3/7 τρίποντα και 6 ασίστ), με ευστοχία από τη γραμμή των βολών χάρισε στην ομάδα του μια δεύτερη διαδοχική νίκη στην παράταση στην Αθήνα μέσα σε λίγες ημέρες (στη 2η παράταση είχε νικήσει η Ρεάλ στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική). 

Ο Ολυμπιακός που μετρούσε μόνο νίκες σε «διαβολοβδομάδες» φέτος, υπέστη δύο ήττες και μάλιστα από ισπανικές ομάδες αυτή την εβδομάδα και υποχώρησε στο 7-7. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ισοβαθμεί με την Μπάγερν Μονάχου, στην 3η θέση, με 10 νίκες – 5 ήττες.  

Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός. Τραυματίστηκε σοβαρά ο Άντονι Ράντολφ, όταν κόλλησε το πόδι του στο παρκέ στην επαναφορά της μπάλας από τον ίδιο. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης διακομίστηκε πάνω σε καροτσάκι στα αποδυτήρια του ΣΕΦ δείχνοντας να πονά πολύ. 

Τα δεκάλεπτα: 12-12, 30-31, 51-49, 69-69 κ.α., 82-86 παρ.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Τα highlights κόντρα στη Ρεάλ (vid)

🏀🎥 Δείτε τις καλύτερες στιγμές της ομάδα μας στην αναμέτρηση με την Ρεάλ (90-85) στην ...