Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Κ-17: Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-0

Κ-17: Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-0

k-17

Επιστροφή στις νίκες για την Κ-17 του Ολυμπιακού.

Σε αγώνα της 8ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έλεγχε το παιχνίδι από την αρχή έως το φινάλε, προσπάθησε να “σπάσει” την άμυνα του Πανιωνίου με πολλούς τρόπους, και τα κατάφερε στο 88′ με ένα φοβερό σουτ του Αμπάρα από δεξιά που χάρισε και τη νίκη με σκορ 1-0.

Ο τεχνικός της ομάδας του Θρύλου, Δημήτρης Μαυρογενίδης, μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: “Για εμάς ο στόχος παραμένει ο ίδιος σε κάθε ματς. Η συνεχής βελτίωση προκειμένου να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και μπορούμε. Η ομάδα πάλεψε σήμερα και κέρδισε. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας χωρίς πολλά λόγια. Θα μιλάμε στις προπονήσεις και στους αγώνες με τις εμφανίσεις μας”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Αμπάρα, Μανωλάκης, Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (90′ Αντωνόπουλος), Πέιος (71′ Χατζηιωαννίδης), Γκλεγκλές (63′ Βοΐλης), Ξενιτίδης (89′ Τουλκερίδης), Καμπετσής (82′ Κατσούκης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εξαρχάκος, Σπυρόπουλος (82′ Αδαμίδης), Κοντογιάννης (86′ Αρβανίτης), Γιάννης, Κουτσοποδιώτης, Ευαγγέλου, Δημητρόπουλος, Γκούζι, Δερμιτζάκης (62′ Ματσαδές), Σουρνάκης (76′ Βενάρδος), Αναστόπουλος.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...