Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Κόντρα στον ΑΟ Θήρας για το αήττητο

Κόντρα στον ΑΟ Θήρας για το αήττητο

Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στους «16» του CEV Challenge Cup, με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας Λογκρόνιο, οι υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στη Volleyleague συνεχίζονται το Σάββατο (13/1).

 

Οι «ερυθρόλευκες» που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος χωρίς να έχουν χάσει σετ, υποδέχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη, «Μ. Μερκούρη» στις 18:00, τον δεύτερο της κατάταξης Α.Ο. Θήρας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η 11η νίκη σε ισάριθμα ματς, στην αναμέτρηση που θα μεταδοθεί μέσω Livestreaming από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του συλλόγου μας στο Youtube.Tην αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

«Με την ίδια σοβαρότητα»

Η Μαρία Νομικού δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Προερχόμαστε από την πρόκριση στο Challenge Cup η οποία ήρθε και με καλή εμφάνιση κόντρα στη Λογκρόνιο. Προς το παρών βάζουμε μια άνω τελεία στην Ευρώπη αφού μας περιμένει το παιχνίδι με τον Α.Ο. Θήρας, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι αυτό θα το αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα που δείχνουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στόχος μας είναι μια ακόμα νίκη». 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...