Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Κλειστό Γήπεδο και Κολυμβητήριο ο Μαρινάκης!

Κλειστό Γήπεδο και Κολυμβητήριο ο Μαρινάκης!

mar

Από δυο ευχάριστες και τεράστιας σημασίας ειδήσεις για το μέλλον του συλλόγου μας συνοδεύτηκε το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Συνδέσμων της Θύρας 7 στο οποίο έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.
Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου χαιρετισμού που απεύθυναν στον κόσμο οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.κ. .Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τη νέα σεζόν θα ισχύουν η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας Μπάσκετ Ανδρών.
Η υλοποίηση αυτής της πρότασης, με τον τρόπο που εφαρμόζεται και από την ΠΑΕ Ολυμπιακός αποτελεί μια ακόμα σημαντική ενίσχυση προς τον σύλλογο μας.
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ενημέρωσε τον κόσμο ότι το μείζον θέμα των εγκαταστάσεων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. εξετάζεται πολύ σοβαρά και ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προκύψουν νεότερα αναφορικά με τη δημιουργία Κλειστού Γηπέδου και Κολυμβητηρίου σε κοντινή απόσταση από το «Γ. Καραϊσκάκης».
Η προοπτική αυτή θα λύσει το μεγάλο πρόβλημα των εγκαταστάσεων και εγγυάται την ανεξαρτησία του συλλόγου μας από καταστάσεις που αντιμετωπίζει λόγω της μη ύπαρξης ιδιόκτητων γηπέδων.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την έμπρακτη και συνεχή στήριξη και προσφορά τους.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Με παρέμβαση Μαρινάκη και Superleague έρχονται ελίτ διαιτητές!

Ο Πρόεδρος της Super League κ.  Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με ...