Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Κάναμε την τρίχα….τριχιά!

Κάναμε την τρίχα….τριχιά!

Αρκετός ντόρος έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τη μη χρησιμοποίηση του Κώστα Φορτούνη από τον Πορτογάλο τεχνικό Πάουλο Μπέντο.

Ο Έλληνας διεθνής αναμφισβήτητα αποτέλεσε τον mvp της περσινής σεζόν κάνοντας τη διαφορά με την απόδοσή του και προσφέροντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους ερυθρόλευκους.

Η νέα χρονιά όμως δεν ξεκίνησε με τον ίδιο εκκωφαντικό τρόπο, με τον οποίο τελείωσε η προηγούμενη. Ο Κώστας επηρεασμένος από το γενικότερο κλίμα των αρκετών αλλαγών το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά κυρίως λόγω ενός τραυματισμού και υποχρεώσεων με την Εθνική Ελλάδος έμεινε αρκετά πίσω από πλευράς ετοιμότητας και δεν μπόρεσε να πιάσει τα περσινά standard στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά αρκεί να είμαστε λίγο ρεαλιστές και να σταματήσουμε να ψάχνουμε σενάρια συνωμοσίας και παρασκήνια προσπαθώντας να εξηγήσουμε τον “παραγκωνισμό” του Κώστα. Ο Μπέντο από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν υπολογίζει από ονόματα και φανέλες και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αγωνίζονται αυτοί που είναι 100% έτοιμοι τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το ίδιο έπραξε και με τον Πάρντο κρίνοντας ότι οι Σεμπά και Ελιονούσι αποτελούσαν πιο ασφαλείς λύσεις τη συγκεκριμένη περίοδο για τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν ο Μπέντο βλέποντας ότι ο Φορτούνης δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα, προτίμησε τη χρησιμοποίηση των Μαρίν και Μάρτιν στον χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και δικαιώθηκε. Οι νεοαποκτηθέντες αποτέλεσαν παίχτες-κλειδιά στις πρώτες νίκες της ομάδος.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το θέμα Κώστα Φορτούνη και ό,τι άλλο διαβάζετε τριγύρω αποτελεί απλά κιτρινισμό και προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος στην ομάδα σε μια περίοδο που γίνεται προσπάθεια να ανεβάσει ρυθμό.

Όσο για τη ψυχολογία του Κώστα δεν θέλει και πολύ μυαλό να σκεφτεί κάποιος ότι έχει πεισμώσει και περιμένει σαν ταύρος να ορμήσει στην αρένα για να ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας. Πρόκειται για τον κορυφαίο Έλληνα παίχτη και σύντομα θα έχουμε την χαρά να τον δούμε να ξεσηκώνει τον κόσμο με τις ενέργειες του. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι πέρυσι τράβηξε όλο το κουπί μόνος του και αν μη τι άλλο χρειάζεται ανάσες. Εξάλλου ο υγιής ανταγωνισμός και συνύπαρξη πολλών ποιοτικών παιχτών στην ίδια θέση μόνο καλό μπορεί να κάνει στον Ολυμπιακό.

Και μια συμβουλή προς ορισμένους καλοθελητές που από το πουθενά δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχει ανάγκη από νταβατζήδες που θα επιβάλλουν ποιος θα αγωνίζεται στη βασική ενδεκάδα. Ο καταρτισμός της ενδεκάδας είναι αποκλειστική δουλειά του τεχνικού και των συνεργατών του. Οι καιροί που οι εφημερίδες και τα site στην Ελλάδα καθόριζαν τις ενδεκάδες έχουν τελειώσει οριστικά! Μόνο πίεση στον ίδιο τον παίχτη δημιουργούν τέτοιες ενέργειες όσο καλοπροαίρετα και αν έχουν γίνει.

ΥΓ1 ΚΩΣΤΑΡΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ…

ΥΓ2 ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΌΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΥΓ3 NO POLITICA ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΥΤΑ

ΥΓ4 ΚΥΡ ΚΟΝΤΟΝΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ;;;

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Η συνέντευξη Τύπου ενόψει Φενέρμπαχτσε

Αντιμέτωπος με τη Fenerbahce θα βρεθεί ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (11/04, 19:45), για το πρώτο ...