Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Η πρώτη συγκέντρωση για το τμήμα Κολύμβησης

Η πρώτη συγκέντρωση για το τμήμα Κολύμβησης

oly

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (14/9) το απόγευμα στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας, η πρώτη συνάντηση του τμήματος Κολύμβησης του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Το “παρών” από πλευράς διοίκησης έδωσε η Γενική Διευθύντρια, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Από το αγωνιστικό τμήμα, παρόντες ήταν ο έφορος του τμήματος Κολύμβησης, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο team manager Σπύρος Μπιτσάκης και το προπονητικό επιτελείο της αγωνιστικής και της προαγωνιστικής ομάδας.

Στη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα προγράμματα και τα γκρουπ προπόνησης, αλλά και για τη συνεργασία που θα έχει το τμήμα Κολύμβησης τόσο με το Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου όσο και με το Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας “ΛΑΕΡΤΕΙΟΝ”, στο οποίο πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια οι εργομετρικές εξετάσεις των αθλητών. Όπως ανακοινώθηκε, η έναρξή των προπονήσεων έχει οριστεί τη Δευτέρα (21/9) στο “Π. Καπαγέρωφ” και στις 28/9 στο Κολυμβητήριο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

24o συνεχόμενο Πρωτάθλημα στην κολύμβηση!

Το 60ο του πρωτάθλημα πανηγύρισε το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού, που έκανε περίπατο στο 88ο ...