Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η αποστολή για Πανθρακικό

Η αποστολή για Πανθρακικό

1350938

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το επικείμενο εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό.

Την τελευταία προπόνηση, πριν αναχωρήσει για την Κομοτηνή, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Δουλεύτηκε ειδικά η επιθετική και αμυντική λειτουργία, σε κανονική ροή αγώνα, ενώ ο Μάρκο Σίλβα έδινε διαρκώς οδηγίες τακτικής στους παίκτες του.

Με μικροενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο αποχώρησε ο Νταβίντ Φουστέρ. Η κατάστασή του, αν και δεν εμπνέει ανησυχία, θα επανεκτιμηθεί. Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκαν οι Μποτία και Πάρντο. Θεραπεία συνέχισαν οι Πουλίδο και Χουτεσιώτης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Αναλυτικά: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Ελ Αραμπί!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σημείωσε το 67ο του γκολ στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και ...