Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Η ανήθικη μεταγραφή της Κώτσια στον Ν.Ο.Β

Η ανήθικη μεταγραφή της Κώτσια στον Ν.Ο.Β

Χριστίνα Κωτσιά

Μια ενέργεια που δεν τιμά ούτε την ίδια, ούτε τον ιστορικό σύλλογο της Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα χθες. Συγκεκριμένα, η “μέχρι πρότινος” αθλήτρια του Ολυμπιακού Χριστίνα Κώτσια, φαίνεται να συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ν.Ο.Β., χωρίς ωστόσο να έχουν ενημερωθεί οι ερυθρόλευκοι από καμία πλευρά. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

“Από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πληροφορηθήκαμε με έκπληξη ότι ο Ν.Ο.Β. ανακοίνωσε την ένταξη στη δύναμή του της αθλήτριας μας της υδατοσφαίρισης, Χριστίνας Κώτσια, παρότι ουδέποτε μας υποβλήθηκε σχετικό αίτημα τόσο εκ μέρους του Ν.Ο.Β., όσο και εκ μέρους της αθλήτριας μας, με την οποία οι σχέσεις μας συνεχώς και πάντα υπήρξαν αγαστές.

Αγνοούμε τη νομική βάση την οποία θα επικαλεστεί ο Ν.Ο.Β. για την έγκριση της πιο πάνω μεταγραφής, σε κάθε όμως περίπτωση επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματός μας”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!