Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ευχές της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Λαφαγιέτ

Ευχές της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Λαφαγιέτ

oliver

Τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε, έστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στον πρώην ερυθρόλευκο, Όλιβερ Λαφαγιέτ.

Ο Αμερικανός, με το κροατικό διαβατήριο, γκαρντ θα χάσει το Ευρωμπάσκετ, καθώς τραυματίστηκε σε φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Κροατίας. Ο Λαφαγιέτ, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, χτύπησε στο αριστερό γόνατο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στη Μόντσα. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ δεν ξέχασε τον Όλιβερ, που συνεχίζει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά οι ερυθρόλευκες ευχές: “Πριν λίγες μέρες ο Όλιβερ Λαφαγιέτ χειρουργήθηκε μετά τον τραυματισμό που υπέστη στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κροατίας. Όλοι οι φίλοι του στον Ολυμπιακό, του ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε σίγουροι οτι γρήγορα θα τον δούμε υγιή στα γήπεδα”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...