Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Διέλυσαν με 4-0 τον ΠΑΟΚ οι Νέοι!

Διέλυσαν με 4-0 τον ΠΑΟΚ οι Νέοι!

neoi
Παρέλαση των Νέων του Θρύλου στη Θεσσαλονίκη!

Τρομερή νίκη πέτυχαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, που διέλυσαν τον ΠΑΟΚ με 4-0 στη Θεσσαλονίκη! Τέσσερις διαφορετικοί παίκτες σκόραραν για τους ερυθρόλευκους. Οι Μεγαρίτης, Πλέγας, Ανδρούτσος και Βάρκας!

Σε αγώνα της 6ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη (Γήπεδο Μακεδονικού) το πρωί του Σαββάτου (3/10), ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-4 του ΠΑΟΚ και παρέμεινε μόνος πρώτος και αήττητος!

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιξε κατά διαστήματα σπουδαίο ποδόσφαιρο και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου, με τον Ολυμπιακό να απειλεί με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο και μετά το 2ο γκολ, ο Ολυμπιακός έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και ήταν καταιγιστικός.

neoi2
Δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΠΑΟΚ οι παίκτες του Βασίλη Βούζα

Το 1ο γκολ για την ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε με πλασέ ο Κωνσταντίνος Μεγαρίτης στο 41′, ενώ το 0-2 σημείωσε με κεφαλιά στο 66′ ο Κωνσταντίνος Πλέγας. Με την πάροδο του χρόνου ο Ολυμπιακός αύξανε την πίεση και στο 76′ ο Θανάσης Ανδρούτσος παίζοντας έξυπνα απέσπασε την μπάλα από τον τερματοφύλακα και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-3. Το 4ο γκολ σημειώθηκε στο 83′ με πλασέ μετά από ωραία ντρίμπλα σε αντίπαλο από τον Γιάννη Βάρκα, ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή στο 76′.

Ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη του έφτασε τις 5 στη διοργάνωση σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ παράλληλα διατήρησε το μηδέν στην άμυνα! Η ομάδα του Πειραιά έχει σημειώσει 21 γκολ σε 5 παιχνίδια και δεν έχει δεχτεί ούτε ένα!

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, τόνισε: “Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών και τη νίκη. Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε αρκετά γκολ, αλλά στόχος μας ήταν και παραμένει μέσα από τα παιχνίδια τα παιδιά να βελτιώνονται ατομικά και να ανεβαίνει η ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά έχουμε πολλή δουλειά. Η ομάδα είναι αήττητη, δεν έχει δεχτεί γκολ στο Πρωτάθλημα, και αυτό δείχνει ότι δουλεύουμε σωστά. Στις ομάδες πρέπει να προσπαθείς κάθε ημέρα για το καλύτερο”.

Ο εκ των σκόρερ της αναμέτρησης, Κωνσταντίνος Πλέγας, είπε: “Πιάσαμε πολύ καλή απόδοση και κερδίσαμε δίκαια. Μας είχε πειράξει που δεν πήραμε αποτέλεσμα στο Λονδίνο, αλλά όπως έχουμε πει βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι συγκεντρωθήκαμε στον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο να παίζεις δύο δυνατά παιχνίδια μέσα σε πέντε ημέρες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και τις λύσεις να ανταπεξέλθει με επιτυχία. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας”.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 
ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Δεληγιαννιδης (70′ Μπατάεφ), Κάκκο (56′ Δημητριάδης), Συράκος, Πατράλης, Τοπαλίδης, Παναγιωτίδης, Χατζηδίμπας, Κτιστόπουλος (56′ Ρανγκέλοφ), Τσιαμπάζης, Παντεκίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης (87′ Δερμιτζάκης), Πλέγας, Ανδρούτσος (78′ Βάρκας), Λάτσι (81′ Κουγιός), Τσιμίκας.
neoi1
Σαρώνει στον πέρασμά της η Κ-20 του Ολυμπιακού!

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...