Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Γκολάρα Γιαταμπαρέ στο πρώτο δίτερμα!

Γκολάρα Γιαταμπαρέ στο πρώτο δίτερμα!

Τρία γκολ στο "οικογενειακό" δίτερμα που έγινε το πρωί του Σαββάτου (11/7)
Εκπληκτικό γκολ από τον Γιαταμπαρέ στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (11/7)

Ο Καραμάνος πέτυχε το πρώτο ανεπίσημο γκολ επί αυστριακού εδάφους, αλλά ο Γιαταμπαρέ σημείωσε το πιο όμορφο τέρμα του διτέρματος. Τα kokkina.gr βρίσκονται με τον Ολυμπιακό στην Αυστρία.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Μισή ώρα κράτησε το δίτερμα στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (11/7) της ομάδας του Ολυμπιακού, με δύο μίνι ημίχρονα των δεκαπέντε λεπτών το καθένα. Ένα ιδιαίτερο “διπλό” με… τρεις εστίες! Η μία ομάδα, δηλαδή, έπρεπε να βάλει γκολ σε δύο εστίες και δύο τερματοφύλακες! Οι μπλε άνοιξαν το σκορ με τον Καραμάνο, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά με το δεξί τον Γιαννιώτη, μετά την πολύ καλή πάσα του Γιαταμπαρέ στον κενό χώρο. Οι πορτοκαλί ισοφάρισαν με ατομική ενέργεια του Κολοβού, ο οποίος έπαιξε στη θέση του αριστερού μπακ! Ο Κολοβός κινήθηκε ωραία από τα αριστερά και πλάσαρε στη συνέχεια με το δεξί, “νικώντας τον Λορία. Πλην του Μαζουακού, ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλον παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.

Το τελικό 2-1 για τους μπλε σημείωσε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του διτέρματος ο Γιαταμπαρέ. Μόλις μπήκε το γκολ, ολοκληρώθηκε το “διπλό”, καθώς σφύριξε τη λήξη ο Μάρκο Σίλβα. Ο Μαρτίνες κινήθηκε από τα δεξιά και “έκοψε” την μπάλα προς τον Γιαταμπαρέ, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής “κρέμασε” τον Γιαννιώτη, που είχε αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο στο δεύτερο δεκαπεντάλεπτο. Η μπάλα κατέληξε στο “Γ” της εστίας και ήταν, πραγματικά, ένα εκπληκτικό γκολ από τον μέσο από το Μάλι. Ο Σαμπού έπαιξε στη φυσική του θέση, αυτή του αμυντικού μέσου. Προσπαθεί να κάνει τη διαφορά και το “μπαμ” παραμονής του στην ομάδα. Και οι δύο εντεκάδες έπαιξαν με διάταξη 4-2-3-1. Οι δύο συνθέσεις έπαιξαν με την ίδια διάταξη 4-2-3-1. Είδαμε τον Ζντιέλαρ σε ρόλο δεξιού μπακ, ενώ είναι κλασικός αμυντικός μέσος. Μαρτίνες και Φουστέρ έπαιξαν πίσω από τον επιθετικό, ενώ ο Καραμάνος έπαιξε ως δεξιός ακραίος μεσοεπιθετικός και πέτυχε το πρώτο ανεπίσημο γκολ της νέας σεζόν.

Μπλε (4-2-3-1): Ρομπέρτο,-Ζντιέλαρ, Μποτία, Βούρος, Μαζουακού-Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ-Καραμάνος, Μαρτίνες, Χάρα-Πουλίδο.

Πορτοκαλί (4-2-3-1): Γιαννιώτης/Χουτεσιώτης-Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Κολοβός-Τζανδάρης, Λάτσι-Γιαννιώτας, Φουστέρ, Φορτούνης-Ολαϊτάν.

Στο δεύτερο δεκαπεντάλεπτο του διτέρματος, ο Λορία πήρε τη θέση του Χουτεσιώτη. Ο Ρομπέρτο πήγε στους πορτοκαλί αντί του Γιαννιώτη, ο οποίος με τη σειρά άλλαξε και φόρεσε τα μπλε. Επίσης, ο Χάρα πήγε με τους πορτοκαλί και ο Ολαϊτάν με τους μπλε.

Ρομπέρτο Χιμένεθ
Ο Ρομπέρτο σε φωτογραφικό καρέ από το δίτερμα

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Αυτο ήταν ένα ανήθικο σφύριγμα!

Σπάνια αναφέρομαι σε διαιτητές, ακόμα και στις “λαμπρές” μέρες της Basket league που οδήγησαν στην ...