Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ανανέωσε ο Λοτζέσκι, τι γίνεται με τις μεταγραφές

Ανανέωσε ο Λοτζέσκι, τι γίνεται με τις μεταγραφές

na_ksanasystithoume_1

Στον Ολυμπιακό και για τον επόμενο χρόνο θα παραμείνει ο Ματ Λοτζέσκι, αφού ο σύλλογος ενεργοποίησε την option για την επέκταση του συμβολαίου του. Άλλωστε τόσο η ομάδα αγωνιστικά, όσο και η χώρα μας τον ικανοποιούν σε απόλυτο βαθμό και εκείνον και την οικογένειά του όπως και στον αντίποδα, η προσφορά του στα 3 χρόνια που βρίσκεται στο λιμάνι.

Από κει και πέρα, η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση δύο ξένων παικτών στα γκαρντ και στο “4”, ενώ υπάρχει και ερωτηματικό για τον 3ο σέντερ της ομάδας πίσω από τους Γιανγκ και Μπιρτς.

Στην περιφέρεια το πιο επίκαιρο όνομα είναι αυτό του Τέιλορ Ρότσεστι, ωστόσο όσο ο Αμερικάνος έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι η υπόθεση δεν πρόκειται να προχωρήσει. Ο Έρικ Μακόλουμ ο οποίος επίσης ενδιέφερε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, επέλεξε τα χρήματα της Κίνας.

Στο “4”, ο Γουάιτ ήταν και παραμένει η πρώτη επιλογή, όμως το ζήτημά του αναμένεται να… τραβήξει αρκετό καιρό ακόμη αφού ο παίκτης έχει σαν προτεραιότητα το ΝΒΑ και θα συμμετάσχει σε δύο summer league.

Στο “5”, εκκρεμεί η απόφαση για το αν παραμείνει ο Μιλουτίνοφ ή παραχωρηθεί (με δανεισμό ή πώληση), όπως και η υπόθεση ανανέωσης του Βασίλη Καββαδά στον οποίο προτάθηκε συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές με τον παίκτη ωστόσο να θέλει και μεγαλύτερο από τον προσφερόμενο χρόνο συμμετοχής.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Ρότσεστι:”Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κόντρα στη Ρεάλ”

Από την πλευρά του, ο Τέιλορ Ρότσεστι, τόνισε: «Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε ο ...