Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / O Αγραβάνης χαλάει την πιάτσα των ευαίσθητων….

O Αγραβάνης χαλάει την πιάτσα των ευαίσθητων….

Τις τελευταίες ώρες γίνεται ένας πόλεμος δηλώσεων και κριτικών για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο πρώην συμπαίχτες. Ο λόγος για τους Δημήτρη Αγραβάνη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Δημήτρης εξέφρασε την άποψη όλων όσων αγαπούν, στηρίζουν και βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Στην ουσία τόνισε τη σημασία της πίστης, της αφοσίωσης και της αγάπης για ένα σύλλογο που αγκαλιάζει τους αθλητές του όσο κανείς άλλος. Με την ίδια αγάπη αγκάλιασε και το απολωλός πρόβατο Ιωάννη Παπαπέτρου προσφέροντάς του άπειρες ευκαιρίες και συγχωροχάρτια. Ο Αγραβάνης έχοντας ζήσει από μέσα καταστάσεις τόλμησε να ξεστομίσει αυτά που ορισμένοι “ευαίσθητοι” του μπασκετικού χώρου φοβούνται ή εσκεμμένα αποφεύγουν να πουν και να προβάλλουν.

Μίλησε για προδοσία και unfair συμπεριφορά του πρώην συμπαίχτη του χωρίς να προσβάλλει σε καμία περίπτωση τον νέο παίχτη του ΠΑΟ ΟΠΑΠ BC. Όλοι θα περίμεναν από τον Αγραβάνη να περιοριστεί σε ευχολόγια σαν μην συμβαίνει τίποτα. Όμως όχι…..ο Μητσάρας με τα καλά και τα κακά του δεν παύει να είναι ένας γνήσιος, αυθεντικός άνθρωπος που δεν θα σκεφτεί αν θα αρέσει ή όχι σε κάποιους η γνώμη του. Χάλασε την πιάτσα των μπασκετικών (ξέρετε αυτοί οι “we love this game” και “defence”) εκφράζοντας αυτό που είχε μέσα στο μυαλό και την καρδιά του. Και ναι αποτελεί προδοσία να μην εκτιμάς την πενταετή παρουσία σου σ’έναν σύλλογο που σου πρόσφερε τα πάντα και να πας στους “απέναντι”, σ’αυτούς που σου έκλεβαν τον ιδρώτα  και τις προσπάθειες των συμπαιχτών σου. Στη ζωή δεν είναι όλα χρήματα, δόξα και χρόνος συμμετοχής. Υπάρχουν αξίες όπως η πίστη, η αφοσίωση και η αγάπη που δεν εξαγοράζονται. Ο Δημήτρης τις ξέρει καλά κι ας είναι “ανώριμος” και “αμόρφωτος” για κάποιους…..

Ο Ιωάννης έσπευσε να απαντήσει στον Αγραβάνη μ’έναν άκομψο τρόπο που δεν συνάδει στην παιδεία που έλαβε από τα ακριβά κολέγια των Η.Π.Α. που φρόντισε να τον στείλει ο μπαμπάς. Μίλησε για επίπεδο μόρφωσης και παιδείας αφήνοντας υπονοούμενα για έναν αθλητή που θα κληθούν να φορέσουν μαζί το εθνόσημο. Ιωάννη η μόρφωση αποτελεί ένα αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπου, το οποίο από μόνο του δεν εξασφαλίζει τη δημιουργία ενός σωστού και συγκροτημένου ατόμου. Μάλλον οι νέοι συμπαίχτες σου που έβριζαν εν χορώ στα μπουζούκια τη γυναίκα του πρώην Αρχηγού σου, διαθέτουν μεγαλύτερο μορφωτικό επίπεδο από τον Μητσάρα….

Σταυρώστε τον Αγραβάνη που απλά τολμάει να πει τις αλήθειες που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Μάλλον σας αρέσει η υποκρισία, το “δήθεν” και να κρύβεστε μια ζωή πίσω από το δάχτυλό σας.

ΥΓ1 ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΓΡΑΡΟΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ

ΥΓ2 ΙΩΑΝΝΗ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ

ΥΓ3 Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ

ΥΓ4 ΜΟΡΦΩΣΕ ΜΑΣ

 

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Τέλος ο Αγραβάνης!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Αγραβάνη. Ο Δημήτρης ...

Βρείτε μας στο Twitter