Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / H GSA θα ντύνει για τα επόμενα τρία χρόνια τον Ολυμπιακό!

H GSA θα ντύνει για τα επόμενα τρία χρόνια τον Ολυμπιακό!

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την εταιρεία GSA SPORT για τα ερχόμενα 2+1 έτη.

Η GSA Sport ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την δημιουργία αναβαθμισμένων αθλητικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με βάση την αειφόρο ανάπτυξη και τεχνολογία. Με έδρα την Ελλάδα και θεμελιώδεις αρχές, τον Αθλητισμό, την Καινοτομία και την Οικολογία, διαθέτει τα προϊόντα της σε πάνω από 35 χώρες με επίκεντρο την Αμερικανική και την Ευρωπαϊκή ήπειρο. Υπήρξε Επίσημος Προμηθευτής όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ απο το 2017 καθώς και δημιουργός της συλλογής Greek Freak με τον Γιάννη Αντεντοκούμπο το 2018.

Απο το 2020 και για τα ερχόμενα 2+1 έτη, θα ντύνει την ομάδα μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όλα τα Τμήματα Υποδομής , όλα τα τμήματα της OLYMPIACOS ACADEMY καθώς και την ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ PIRAEUS BANK.

Ο Γενικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την GSA SPORT, μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία με εξαιρετική καινοτομία και τεχνολογία, στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την νέα αυτή συνεργασία μας η οποία θεωρούμε ότι θα εκπλήξει και θα ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας και όχι μόνο. Προχωράμε με πολύ γρήγορο ρυθμό σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και πολύ σύντομα η νέα επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού, με μοναδικές καινοτομίες, χαρακτήρα, ξεχωριστό σχεδιασμό και ιδιαιτερότητες θα είναι διαθέσιμη στους φιλάθλους μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η νέα αυτή συνεργασία, θα συνδυαστεί με αγωνιστικές επιτυχίες των ομάδων μας καθώς και με σημαντική συμβολή στους εταιρικούς στόχους της GSA SPORT και του Ομίλου Gepaworld Group.»

O κ. Γεράσιμος Φ. Παπασπυράτος, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της GSA Sport δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό. Για την GSA αλλά και εμένα προσωπικά, είναι επιβεβαίωση ότι τα προϊόντα μας βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο και χρησιμοποιούνται από τους καλύτερους. Έχουμε πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων που προκύπτουν από τη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενός οργανισμού που ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την ομάδα για την επιδίωξη των στόχων της.»

Η συνεργασία με τον Ολυμπιακό δίνει την ευκαιρία στην GSA Sport να εφαρμόσει και να αναδείξει τις προηγμένες τεχνολογίες της και να προβάλει την ασυναγώνιστη ποιότητα των προϊόντων της. Οι αγωνιστικές εμφανίσεις σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την ομάδα του Ολυμπιακού και ενσωματώνουν το GSA HΥDRO-PLUS που υποστηρίζει την απόδοση των αθλητών ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ελαφριές, ανθεκτικές και μοναδικής σχεδίασης, είναι οι φανέλες που θα αγαπήσουν όλοι οι φίλαθλοι.

Ιδιαίτερης σημασίας γεγονός, είναι πως πέραν των αγωνιστικών εμφανίσεων, θα αναπτυχθεί ένα ευρύ φάσμα προϊόντων (fans merchandising) για να καλύψει τις απαιτήσεις του φίλαθλου κοινού.

Εταιρικό προφίλ GSA SPORT

Η GSA Sport ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την δημιουργία αναβαθμισμένων αθλητικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με βάση την αειφόρο ανάπτυξη και τεχνολογία. Με έδρα την Ελλάδα και θεμελιώδεις αρχές, τον Αθλητισμό, την Καινοτομία και την Οικολογία, διαθέτει τα προϊόντα της σε πάνω από 35 χώρες με επίκεντρο την Αμερικανική και την Ευρωπαϊκή ήπειρο. Εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και την κατασκευή και με έμφαση στην χρήση των προϊόντων της από αθλητές υψηλού επιπέδου, αναπτύσσει μια σειρά από πρωτοπόρες εφαρμογές, όπως:

ΟRGANIC-PLUS (χρήση 100% οργανικού βαμβακιού),
GSA HYDRO-PLUS (βέλτιστη διαχείριση ιδρώτα κατά την άσκηση)
GSA AERO (τεχνικό διαπνέον ύφασμα),
R3 (προϊόντα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια),

Σημαντικά ορόσημα:

• Η δημιουργία της πρώτης ολοκληρωμένης συλλογής τεχνικών αθλητικών καλτσών (2008).

• Παρουσίαση της πρώτης ολοκληρωμένης οικολογικής συλλογής αθλητικών ρούχων (2013).

• Συμμετοχή και διάκριση της εταιρίας ως «vision brand» για δύο συνεχόμενα έτη στην ISPO, τη μεγαλύτερη έκθεση αθλητικών ειδών στην Ευρώπη (2016 και 2017).

• Χορηγία και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού σε όλα τα τμήματα των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ (2017).

• Δημιουργία συλλογής Greek Freak και Παγκόσμια Διανομή (2018).

• Σημαντική ανάπτυξη χορηγικών συνεργασιών, με αθλητικά σωματεία μπάσκετ, ποδοσφαίρου, στίβου, αμερικάνικου baseball κλπ, σε εθνικό, επαγγελματικό και κολεγιακό επίπεδο (2018).

• Παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της Κίνας (2019).

• Η αναβάθμιση σε επίπεδο παγκόσμιων πωλήσεων-αποστολών, της επίσημης ηλεκτρονικής πλατφόρμας gsasport.com (2019).

• Παρουσίαση του GSA ONE, του πρώτου παπουτσιού της εταιρίας, κατασκευασμένου από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Μία επιβεβαίωση της αδιαπραγμάτευτης προσήλωσης στην καινοτομία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον (2019).

• Το 2020 θα παρουσιαστεί το «GSA Genius». Ένα ολοκληρωμένο «wearable» σύστημα προπόνησης, που συνδυάζει ειδικής σχεδίασης ηλεκτρονικά ρούχα με το mobile app που τα συνοδεύει, επιτρέποντας σε κάθε αθλητή να έχει εξατομικευμένη εικόνα για τις επιδόσεις του. Το εξελιγμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), συλλέγει δεδομένα στην επιφάνεια του ρούχου από επιλεγμένα σημεία του σώματος και προσφέρει τις βέλτιστες προπονητικές συμβουλές. Το GSA Genius είναι ένα πολύτιμο εργαλείο προπόνησης για κάθε χρήστη που θέλει να πάρει το μέγιστο από την προπόνησή του.

Η GSA Sport είναι μέλος του Gepaworld Group. O όμιλος Gepaworld, συμμετέχει ενεργά στον διεθνή οργανισμό FTA (Foreign Trade Association) και μέσω των δραστηριοτήτων του, διασφαλίζει τις άριστες διαδικασίες ανάπτυξης, παραγωγής και εξέλιξης των προϊόντων του με πιστοποίηση ΒSCI (Business & Social Compliance Initiative). Παράλληλα, πέραν των διεθνών εμπορικών συμφωνιών και δραστηριοτήτων, ο Όμιλος Gepaworld, μέσω του εκτεταμένου δικτύου του στην ελληνική αγορά, διαθέτει τα προϊόντα της GSA Sport σε ευρύ φάσμα καταστημάτων λιανικής και σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες αγορών.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ