Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Στην Ελλάδα η Κ-17 της Beijing Enterprise FC

Στην Ελλάδα η Κ-17 της Beijing Enterprise FC

Οι δυο αρχαιότεροι πολιτισμοί του κόσμου συναντήθηκαν στην Ελλάδα με οικοδεσπότη τον Ολυμπιακό!

Ο ελληνικός και ο κινέζικος πολιτισμός έρχονται πιο κοντά λόγω του ποδοσφαίρου και του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας μας, του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα συνεργασίας των Ακαδημιών Ελλάδος και Κίνας που ανακοινώθηκε το Σάββατο 13 Μάϊου στο Πεκίνο ξεκίνησε να παίρνει … σάρκα και οστά από την Πέμπτη 22 Ιουνίου με την άφιξη της αποστολής της Κ-17 της Beijing Enterprise FC στην Αθήνα.

Οι Έφηβοι της ομάδας από το Πεκίνο έφτασαν μέσω Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα και με οικοδεσπότη τον Ολυμπιακό θα περάσουν 9 υπέροχες ημέρες, με άρωμα πολιτισμού και ποδοσφαίρου, στη χώρα μας.

Την 28μελή αποστολή της Beijing Enterprise FC υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η Brand Management Director της ΠΑΕ Ολυμπιακός κα. Πέννυ Λάγκα, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Λάιος και ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος.

Η ομάδα της Κίνας, η οποία δεν έχει ταξιδέψει ξανά στην Ελλάδα, άρχισε να γνωρίζει την μαγεία της χώρας μας με… ξεναγό τον Ολυμπιακό και φυσικά δεν θα μπορούσαν οι ξεναγήσεις να μην έχουν ως αφετηρία το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Η πολυμελής αποστολή των Κινέζων ξεναγήθηκε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του υπερσύγχρονου Προπονητικού Κέντρου και άπαντες εντυπωσιάστηκαν! Την ξενάγηση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα και η Ακαδημία του Ολυμπιακού ανέλαβε ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ κ. Δομένικος Μασούλας.

Οι Κινέζοι εντυπωσιάστηκαν από το μέγεθος του Ολυμπιακού και από τους εκατοντάδες τίτλους που έχει κατακτήσει στα 92 χρόνια ζωής του αλλά και από τις συμμετοχές του στο UEFA Champions League.

Όλα τα μέλη της αποστολής από το Πεκίνο πήραν από τον Ολυμπιακό τα ρούχα της ομάδας μας και φυσικά μετά από την ολοκλήρωση της ξενάγησης προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού το οποίο επέβλεπε ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταΐδης.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει προπονήσεις και δυο φιλικά παιχνίδια στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους του Πειραιά, της Αθήνας αλλά και στην Αρχαία Ολυμπία.

Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην αγορά της Κίνας της συνεργασίας των δύο χωρών σε επίπεδο ποδοσφαίρου.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ανανεώσεις, μεταγραφές και ο Ολυμπιακός 2024

Ο Βαλάντης Σιδέρης μέσα από 1876 λέξεις, λύνει απορίες και απαντά σε καυτά ερωτήματα για ...