Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Έκοψε την πίτα της η θρυλική Ακαδημία! (pics)

Έκοψε την πίτα της η θρυλική Ακαδημία! (pics)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας της ΠΑΕ.

Οι 250 και πλέον ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους και τα στελέχη της Ακαδημίας ευχήθηκαν καλή χρονιά με πολλές κούπες για την καλύτερη Ακαδημία της Ελλάδος, η οποία από το 2010 έως σήμερα, έχει κατακτήσει 11 Πρωταθλήματα Super League.
Την πίτα της Ακαδημίας έκοψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιώργος Παύλου ο οποίος και είπε: «Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σ’ εσάς και στις οικογένειες σας. Εύχομαι τη φετινή χρονιά να έχετε επιτυχίες στην σταδιοδρομία σας και στα μαθήματα σας. Θέλω να έχετε το μυαλό σας ότι εκπαιδεύεστε στην καλύτερη Ακαδημία της Ελλάδος και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Είτε αυτό αρέσει είτε όχι. Γι’ αυτό εξαρτάται από εσάς να πετύχετε τους στόχους σας και να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα. Πρέπει όμως να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε σκληρά. Ο Ολυμπιακός με την καθοδήγηση του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη μας παρέχει τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές και τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης ώστε να προοδεύσετε και να προχωρήσετε. Παράλληλα θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχές του για μια καλή χρονιά, με υγεία και το μήνυμα ότι βάζοντας στόχους, δουλεύοντας σκληρά μαζί, όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σήμερα είναι μαζί μας δυο παιδιά από την Ακαδημία που μας κάνουν περήφανους στην πρώτη ομάδα. Είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Δημήτρης Νικολάου στους οποίους θα πω να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά. Τέλος αυτό που θα ήθελα να πω μια αλήθεια. Χωρίς τον Πρόεδρο μας τον κ. Μαρινάκη δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα και να είμαστε πρώτοι. Αυτό να το έχετε πάντα στο μυαλό σας». 
Ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταΐδης είπε: «Θα πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μαρινάκη που μας προσφέρει όλα αυτά και δουλεύουμε στο Ρέντη. Θέλω να το σέβεστε αυτό. Εμείς εδώ εκπαιδεύουμε πρωταθλητές. Μέσα απ’ όλα αυτά που μας προσφέρει η διοίκηση μπορεί να βγάλουμε πρωταθλητές και στη ζωή.  Αυτό το έχει στο dna του ο Ολυμπιακός. Πρέπει να κάνουμε και μια αναφορά στον κ. Παύλου. Από την άλλη όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό τον Ολυμπιακό τον δυναμώνουν και έτσι δημιουργούνται οι πρωταθλητές. Καλή χρονιά σ’ όλους». 
Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Νίκος Τοπολιάτης είπε μεταξύ άλλων: «Καλή χρονιά σ’ όλους. Είναι σημαντικό να έχουμε και φέτος επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κ. Παύλου που μας παρέχουν όλα αυτά για να δουλέψουμε όμως θέλουμε. Έχουμε εδώ δίπλα μας και δυο παιδιά από την πρώτη ομάδα που δείχνουν σ’ όλους σας τον δρόμο από την Ακαδημία προς την α’ ομάδα. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και στα χιλιάδες παιδιά των Σχολών μας τα οποία ανδρώνουν και την Ακαδημία». 
Ο ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας, Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος ανδρώθηκε στην Ακαδημία είπε: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σ’ όλους. Παιδιά ν΄ ακούτε τους προπονητές σας και να δουλεύετε. Να είστε καλοί και στο σχολείο. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Παύλου που είναι κοντά μας και κοντά στην Ακαδημία κάθε ημέρα». Ο συμπαίκτης του Θανάσης Ανδρούτσος σημείωσε: «Καλή χρονιά σ’ όλους. Θέλω να πω στα παιδιά ν’ αγαπούν αυτό που κάνουν. Είναι σπουδαίο το χόμπι σου να το κάνεις επάγγελμα. Μην ξεχνάτε το σχολείο. Αυτό θα σας κάνει σωστούς ανθρώπους. Ν’ αγαπάτε την ομάδα μας και τους συμπαίκτες σας γιατί το άθλημα είναι ομαδικό». 
Το παρών έδωσαν ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού κ. Κούλης Δουρέκας, ο Διευθυντής ΕΚΕ κ. Δομένικος Μασούλας, ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και άλλα στελέχη της Ακαδημίας. Φυσικά παρούσα ήταν και η ομάδα «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό», η οποία αποτελείτε από μαθητές των Ειδικών Σχολείων του Πειραιά και μας κάνει πάντα υπερήφανους.
Οι ποδοσφαιριστές που κέρδισαν τα φλουριά είναι: 
Κ20 Φυτόπουλος  Δημήτριος
Κ17 Βοϊδονικόλας Γεώργιος
Κ16 Τσάβος Αγγελος
Κ15 FEJZULLA DEVID
K14 Ποιμενίδης Γεώργιος – Σωτήριος
Κ13 Μουζακίτης Βασίλειος
Κ12 Μυστακίδης Νικόλαος
Κ11 Πανώρηος – Σβίλλιας Αντώνιος
Κ10 Μουγγός Νικόλαος
Κ9 – Κ8 Αγιοβλασίτης Κλέων

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...