Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Το Super Cup στο “Π. Καπαγέρωφ”!

Το Super Cup στο “Π. Καπαγέρωφ”!

polo

Το Super Cup στο Πόλο Γυναικών θα διεξαχθεί στην έδρα του Ολυμπιακού, το “Πέτρος Καπαγέρωφ”!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Ρώμη, η συνάντηση των ιθυνόντων της LEN με τους εκπροσώπους των 8 ομάδων που μετέχουν στο Champions League και είναι κάτοχοι της Wild Card μαζί με την κροάτικη Πριμόριε Ριέκα και την ομάδα του Μαυροβουνίου, Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι, που μετέχουν στον όμιλο του Ολυμπιακού. Η συνάντηση πραγματοποίηθηκε σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Πάολο Μπαρέλι,
και τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Κατά τη διάρκεια του Wild Card meeting οι εκπρόσωποι των ομάδων ενημερώθηκαν για οργανωτικά θέματα, ανακοινώθηκε το οργανόγραμμα της αγωνιστικής χρονιάς και παρουσιάστηκε το marketing plan, στο οποίο έχουν σημειωθεί κάποιες τροποποιήσεις συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

Στο περιθώριο της συνάντησης προέκυψε και η είδηση της ανακοίνωσης του τόπου και της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού του Super Cup στο Πόλο Γυναικών, το οποίο αναλαμβάνει να διοργανώσει ο Ολυμπιακός και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 στο “Π. Καπαγέρωφ”. Εκεί, ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του Len Trophy, Μεντιτερανέα Ιμπέρια, από την Ιταλία.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ο έλεγχος των δανεικών (μέρος 1ο)

Το Μουντιάλ είναι στο ποδοσφαικό προσκήνιο της παγκόσμια αθλητικής κοινότητας, όμως στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν τη ...