Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Το πλάνο και τα δεδομένα για τον ερυθρόλευκο άξονα

Το πλάνο και τα δεδομένα για τον ερυθρόλευκο άξονα

Το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού: Οι ανάγκες και οι στόχοι για την ενίσχυση στον κεντρικό άξονα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εν μέσω μιας κρίσιμης περιόδου μεταγραφών, με τον προπονητή Μεντιλίμπαρ να εστιάζει στην ενίσχυση του κεντρικού άξονα της ομάδας. Με την πιθανή αποχώρηση του Βιθέντε Ιμπόρα προς τη Λεβάντε να είναι προ των πυλών, η ανάγκη για την απόκτηση δύο κεντρικών χαφ καθίσταται επιτακτική.

Ο Ιμπόρα και η Επιστροφή στην Πατρίδα

Η πιθανή αποχώρηση του Ιμπόρα αποτελεί σημαντική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό. Ο 36χρονος μέσος, που είχε μια καθοριστική παρουσία στο τέλος της περασμένης σεζόν, φάνηκε να είναι αναντικατάστατος ενώ έγραψε αισίως 30 εμφανίσεις και 1 γκολ. Παρότι υπάρχει ένα μικρό παράθυρο για την παραμονή του στους Πειραιώτες, οι πιθανότητες δείχνουν ότι ο Ιμπόρα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λεβάντε.

Οι Στόχοι: Ντάνι Γκαρσία και Χοάν Χορδάν

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκονται δύο παίκτες που γνωρίζει καλά ο Μεντιλίμπαρ: ο Ντάνι Γκαρσία και ο Χοάν Χορδάν. Ο Μεντιλίμπαρ έχει συνεργαστεί μαζί τους σε προηγούμενες ομάδες και γνωρίζει καλά τις δυνατότητές τους, κάτι που τους καθιστά ιδανικές επιλογές για την ενίσχυση της ομάδας.

Η περίπτωση του κάθε παίκτη επηρεάζει την άλλη, και η ολοκλήρωση των μεταγραφών αυτών απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς ώστε να μπουν τα κομμάτια στη σωστή θέση και να ολοκληρωθεί το παζλ της ενίσχυσης του κέντρου.

Η Τρέχουσα Κατάσταση στο Κέντρο

Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός διαθέτει μόνο δύο κεντρικούς χαφ, τον Έσε και τον Τσικίνιο. Ωστόσο, το σύστημα του Μεντιλίμπαρ απαιτεί τρεις κεντρικούς χαφ, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον δύο ακόμη προσθήκες στο κέντρο. Η περίπτωση του Όρτα παραμένει ανοιχτή, αλλά αν αυτός δεν παραμείνει στην ομάδα, θα χρειαστεί και τρίτη προσθήκη.

Το Μεταγραφικό Πλάνο και οι Εξελίξεις

Με τα τωρινά δεδομένα, είναι πολύ πιθανό δύο από τους τρεις παίκτες, Γκαρσία, Χορδάν και Ιμπόρα, να βρεθούν στο δυναμικό του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα έχει θέσει ως στόχο τουλάχιστον μία προσθήκη, αλλά αν αποχωρήσει και ο Όρτα, τότε θα αποκτηθεί και δεύτερος χαφ.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να φέρουν σημαντικές εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένουν με αγωνία τις ανακοινώσεις που θα καθορίσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός κινείται με αποφασιστικότητα για να ενισχύσει το κέντρο του, διασφαλίζοντας ότι θα διαθέτει την ποιότητα και το βάθος που απαιτείται για να διεκδικήσει τίτλους και επιτυχίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επιβεβαίωση για Μπρεϊθγουεΐτ

Οριστικό Ναυάγιο στην Μεταγραφή του Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό Η μεταγραφή του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό ...

Βρείτε μας στο Twitter