Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Το παρασκήνιο της ανανέωσης Παπανικολάου

Το παρασκήνιο της ανανέωσης Παπανικολάου

Αναρωτήθηκε κανείς γιατί έγινε απλά ανακοίνωση και όχι συνάντηση Αγγελόπουλων και Παπανικολάου;

Σε κάθε ανανέωση σημαντικού έως σπουδαίου για την ΚΑΕ παίκτη και ιδιαίτερα Έλληνα, υπάρχει πάντα συνάντηση των αδερφών Αγγελόπουλων με τον παίκτη και συνήθως τον μάνατζέρ του. Ακολουθούν οι πατροπαράδοτες φωτογραφίες των τριών ανδρών με ενωμένα χέρια ή αγκαλιά. Στην περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Προηγήθηκε ραντεβού το ίδιο πρωί (6/7) του Γιώργου Σκινδήλια με τον Γιώργο Σφαιρόπουλο στο οποίο δεν επιτεύχθη συμφωνία. Ξαφνικά, μετά από λίγες ώρες, σκάει ανακοίνωση βάσει της οποίας ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ανανεώνει για ακόμα 3 χρόνια.

Τι μεσολάβησε;

Η διαφαινόμενη δήλωση αποχώρησης του Κώστα Σλούκα. ΄Ήξερε λοιπόν ο Παπ ότι θα ποστάρει ο πρώην πλέον συμπαίκτης του το αντίο. Ο Παπανικολάου λοιπόν, ως πραγματικός αρχηγός και αληθινός ηγέτης των αποδυτηρίων, μη θέλοντας να αφήσει την ομάδα σε κρίση που θα έφερνε η απομάκρυνση Σλούκα σε συνδυασμό με τη δική του ασυμφωνία για ανανέωση, έκανε κάτι αντρίκιο και πειραιώτικο. Πήρε τηλέφωνο τους Αφούς και τους είπε ξεκάθαρα: “ανακοινώστε με και θα τα βρούμε”. Δεν ήθελε δηλαδή να συμβάλει και ο ίδιος ώστε να δημιουργηθεί επιπλέον εσωστρέφεια, γκρίνια και αναστάτωση στον ερυθρόλευκο κόσμο βάζοντας πραγματικά την ομάδα πάνω από τον εαυτό του.

Έτσι κάνουν όσοι αγαπάνε αληθινά την ομάδα, όλα τα άλλα είναι εγωισμοί και μικρότητες…

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Τι κάνει και τι Δεν κάνει ο Πετρούσεφ: Player Analysis – Scouting report

Ο Πετρούσεφ ίσως γίνει μετά τον Λο, η σπουδαιότερη προσθήκη εντός της σεζόν, φτάνει να ...