Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Το βραβείο ανήκει στην ομάδα»

«Το βραβείο ανήκει στην ομάδα»

Ο Νίκος Αρσενόπουλος συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 5άδα του “ADIDAS NEXT GENERATION” της Ευρωλίγκα που διεξήχθη στο Μόναχο και “αφιέρωσε” την διάκρισή του σε όλη την ομάδα.

«Είναι μια τιμητική διάκριση για εμένα, όμως, την αποδίδω στους συμπαίκτες μου και την ομαδική δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα. Χωρίς τα παιδιά δεν θα μπορούσα να καταφέρω κάτι. Δεν το λέω τυπικά. Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε εμένα, αλλά σε όλη την ομάδα. Επαναλαμβάνω πως είναι ομαδική η προσπάθεια, όχι ατομική».

Ερωτηθείς στο πως βίωσε την συμμετοχή του σε αυτό το μεγάλο τουρνουά, τόνισε: «Για όλους μας ήταν μια φοβερή εμπειρία. Είδαμε πως είναι το υψηλότερο επίπεδο στην ηλικία μας και είναι δεδομένο πως οι εικόνες που πήραμε από αυτό το τουρνουά θα μας βοηθήσουν στο μέλλον. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, για να βελτιωθούμε και να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Πριν έρθουμε στο Μόναχο δεν είχαμε εικόνα για το τί θα αντιμετωπίσουμε. Παρόλα αυτά είχαμε μια αξιοπρεπή παρουσία…  Χάσαμε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό, ενώ η 4η θέση που καταλάβαμε είναι μια σχετικά ικανοποιητική θέση. Ανεξάρτητά, πάντως, από την τελική κατάταξη, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία από οτιδήποτε άλλο είναι οι εμπειρίες που κερδίζεις».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...